9

2009 • 1 h 19 min ActionÄventyrAnimeratSci-fiThrillerIndependent USA

Film. I en postapokalyptisk värld gömmer sig trashankrobotar av rädsla för farliga maskiner som är ute efter att utrota dem – tills en modig nykomling ansluter till gruppen.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "9"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Kanada Netflix Kanada Premiär på Netflix: 16 oktober, 2023 Ljud: English [Original], Canadian French, French (Canada) Undertexter: Canadian French, English, French (Canada)

Trailer

Finns "9" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, 9 finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Kanada, där 9 finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns '9'

'9' är klassad som lämplig för barn från 12 år och uppåt. Den kan innehålla milda våldsscener, korta inslag av grovt språk eller teman som kräver lite mer mognad.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button