All Eyez on Me

2017 • 2 h 19 min DramaMusik USA

Film. Den okuvlige rapparen och poeten Tupac Shakur ställs inför personliga demoner och allt farligare hot på sin väg mot en framgångsrik musikkarriär.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "All Eyez on Me"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 juni, 2022 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Schweiz
  • Tyskland
Expandera »
  • Schweiz Netflix Schweiz Premiär på Netflix: 24 augusti, 2020 Ljud: English [Original], French, German Undertexter: English, French, German
  • Tyskland Netflix Tyskland Premiär på Netflix: 16 november, 2019 Ljud: English [Original], German Undertexter: German

Trailer

Finns "All Eyez on Me" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, All Eyez on Me finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Tyskland, där All Eyez on Me finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'All Eyez on Me'

'All Eyez on Me' är klassad som 15, vilket indikerar att den endast är lämplig för tittare som är 15 år och äldre. Denna klassificering föreslår att filmen kan innehålla starkt innehåll som inte är lämpligt för yngre tittare, såsom starkt våld, grovt språk, sexuella scener eller droganvändning.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button