Dino Time

2015 • 1 h 25 min AnimeratFamilj USA, Sydkorea

Film. A time machine whisks rambunctious Ernie, his sister Julia and best friend Max to prehistoric Earth and a chance encounter with a mother T-Rex.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Dino Time"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 31 december, 2020 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "Dino Time" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Dino Time finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Dino Time'

'Dino Time' är klassad som G, vilket indikerar att den passar för en allmän publik. Denna klassificering betyder att filmen är lämplig för alla åldrar, utan innehåll som skulle kräva föräldraguidning.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button