Dum & dummare

Dumb and Dumber 1994 • 1 h 46 min KomediKriminal USA

Film. Harry och Lloyd har en sammanlagd IQ som understiger deras skonummer. När de får sparken från sina jobb lyckas Lloyd övertala Harry att de ska åka till Aspen för att returnera en resväska full med pengar de har hittat till dess rätta ägare – Mary. Efter en kaotisk resa anländer de till Aspen. Men ska de lyckas hitta Mary?

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Dum & dummare"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 2 maj, 2021 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • USA Netflix USA Premiär på Netflix: 1 juli, 2024 Ljud: English [Original], Spanish (Latin America) Undertexter: English, Spanish (Latin America)

Trailer

Finns "Dum & dummare" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Dum & dummare finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. USA, där Dum & dummare finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Dum & dummare'

'Dum & dummare' är klassad som PG-13, vilket indikerar att viss material kan vara olämpligt för barn under 13. Denna klassificering antyder närvaron av innehåll såsom korta inslag av grovt språk, suggestiva scener eller våld, men inte av en sådan natur att en R-klassificering krävs.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button