Elysium

2013 • 1 h 49 min ActionÄventyrSci-fiThriller USA

Film. År 2154 bor de priviligierade rika i en paradistillvaro på rymdstationen Elysium. Nere på den förstörda jorden slåss den övriga mänskligheten för sin överlevnad. Den härskande klassen gör allt för att bevara livsstilen på Elysium och hålla de mindre bemedlade på plats på den överbefolkade planeten under dem. Och Jordens människor ger aldrig upp hoppet om att nå Elysium en dag. Den olycksdrabbade Max hamnar i en situation som tvingar honom att ta ett riskfyllt uppdrag på Elysium, som inte bara kan rädda hans eget liv, utan även skapa större balans mellan de två världarna. Om han lyckas.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Elysium"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 juni, 2024 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Australien
  • Sydafrika
Expandera »
  • Australien Netflix Australien Premiär på Netflix: 1 november, 2023 Ljud: English [Original], English - Audio Description, French, German, Italian, Spanish, Spanish (Latin America) Undertexter: English, Italian, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Vietnamese
  • Sydafrika Netflix Sydafrika Premiär på Netflix: 15 juli, 2023 Ljud: English [Original], English - Audio Description Undertexter: English, Hindi

Trailer

Finns "Elysium" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Elysium finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Australien, där Elysium finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Elysium'

'Elysium' är klassad som 15, vilket indikerar att den endast är lämplig för tittare som är 15 år och äldre. Denna klassificering föreslår att filmen kan innehålla starkt innehåll som inte är lämpligt för yngre tittare, såsom starkt våld, grovt språk, sexuella scener eller droganvändning.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button