Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter och Halvblodsprinsen 2009 • 2 h 33 min Familj Storbritannien, USA

Film. Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Harry Potter and the Half-Blood Prince"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 15 januari, 2024 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Japan Netflix Japan Premiär på Netflix: 12 juni, 2024 Ljud: English [Original], English - Audio Description, Japanese Undertexter: English, Japanese

Trailer

Finns "Harry Potter and the Half-Blood Prince" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Harry Potter and the Half-Blood Prince finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Japan, där Harry Potter and the Half-Blood Prince finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'

'Harry Potter and the Half-Blood Prince' är klassad som lämplig för tittare från 13 år och uppåt. Denna klassificering innebär att filmen innehåller innehåll såsom måttligt våld, korta inslag av grovt språk, eller teman som kräver ett mognare perspektiv.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button