Joker

2019 • 2 h 1 min KriminalDramaThriller Kanada, USA

Film. Arthur Fleck är en man som möts av grymhet och förakt från samhället. På dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stå-upp-komiker, men det känns som om skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det, leder till mer hån och även våld.

Se på Netflix nu

Var kan man streama "Joker"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Premiär på Netflix: 6 februari, 2024 Ljud: English [Original] Undertexter: Danish, English, Finnish, Norwegian, Swedish Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Sydkorea Netflix Sydkorea Premiär på Netflix: 3 januari, 2024 Ljud: English [Original] Undertexter: English, Korean

Trailer

Finns "Joker" på Netflix i Sverige?

Ja, Joker finns att se på Netflix i Sverige. Den hade svensk premiär på streamingtjänsten 6 februari, 2024.

Tips: byt ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals fler filmer och serier. Läs vår guide till hur du kan få ut mer ur ditt Netflixabonnemang här:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Joker'

'Joker' är klassad som lämplig för tittare från 16 år och uppåt. Detta indikerar närvaron av mognare teman, starkare språk eller mer intensivt våld. Den är avsedd för en mognare publik, med innehåll som kan vara utmanande för yngre tittare.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button