Journey 2: The Mysterious Island

2012 • 1 h 34 min ActionÄventyrFamiljSci-fi USA

Film. Den unge Sean Anderson tar emot en signal från en mystisk ö som inte finns utmärkt på kartan. Det är en plats med märkliga livsformer, dödliga vulkaner och mer än en enastående hemlighet. Oförmögen att hindra honom från att åka så följer Seans låtsaspappa Hank med på resan. Tillsammans med en helikopterpilot och hans dotter ger de sig iväg för att finna ön.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Journey 2: The Mysterious Island"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 september, 2021 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Belgien Netflix Belgien Premiär på Netflix: 15 augusti, 2016 Ljud: English [Original], French Undertexter: Dutch, English, French

Trailer

Finns "Journey 2: The Mysterious Island" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Journey 2: The Mysterious Island finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Belgien, där Journey 2: The Mysterious Island finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Journey 2: The Mysterious Island'

'Journey 2: The Mysterious Island' är klassad som lämplig för barn från 12 år och uppåt. Den kan innehålla milda våldsscener, korta inslag av grovt språk eller teman som kräver lite mer mognad.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button