Mad Max: Fury Road

2015 • 2 h ActionÄventyrSci-fi Australien, USA

Film. I ett postapokalyptiskt landskap hjälper Max en rebellisk kvinna och en grupp kvinnliga fångar att fly undan en tyrann och försvara sig mot horder av galningar.

Se på Netflix nu

Var kan man streama "Mad Max: Fury Road"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Premiär på Netflix: 21 mars, 2024 Ljud: English [Original], English - Audio Description Undertexter: Danish, English, Finnish, Norwegian, Swedish Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "Mad Max: Fury Road" på Netflix i Sverige?

Ja, Mad Max: Fury Road finns att se på Netflix i Sverige. Den hade svensk premiär på streamingtjänsten 21 mars, 2024.

Tips: byt ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals fler filmer och serier. Läs vår guide till hur du kan få ut mer ur ditt Netflixabonnemang här:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Mad Max: Fury Road'

'Mad Max: Fury Road' är klassad som lämplig för tittare från 16 år och uppåt. Detta indikerar närvaron av mognare teman, starkare språk eller mer intensivt våld. Den är avsedd för en mognare publik, med innehåll som kan vara utmanande för yngre tittare.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button