Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

2017 • 1 h 42 min Drama USA

Film. Den sanna historien om USA’s största visselblåsare Mark Felt som gick under smeknamnet ”Deep Throat”. Året är 1972 och den meriterade FBI-agenten Mark Felt (Liam Neeson) snuvas på att ta över byrån efter den bortgångne J. Edgar Hoover. Anonymt kontaktar han journalisterna Carl Bernstein och Bob Woodward på Washington Post och berättar att han har information om Watergateaffären. President Nixon får avgå och den anonyme Felt blir världskänd under namnet ”Deep Throat”.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Trailer

Finns "Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House'

'Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House' är klassad som lämplig för barn från 12 år och uppåt. Den kan innehålla milda våldsscener, korta inslag av grovt språk eller teman som kräver lite mer mognad.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button