Mater

2017 • 80 minuter KriminalDrama Argentina

Film. En singelman i 30-årsåldern är kuvad av sin dominanta mamma. Han träffar ett lesbiskt par som är redo att göra vad som helst för att få barn.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Mater"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 15 juli, 2021 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "Mater" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Mater finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Mater'

'Mater' är klassad som lämplig endast för vuxna, vilket innebär att den kan innehålla explicit innehåll som starkt våld, sexuellt innehåll eller grovt språk som inte är lämpligt för personer under 18 år.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button