Mujhse Shaadi Karogi

2004 • 2 h 37 min KomediRomantik Indien

Film. Samir måste övervinna ett fientligt inställt horoskop, ett hett temperament och en envis rival om han vill vinna hjärtat hos sitt livs kärlek, Rani.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Mujhse Shaadi Karogi"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "Mujhse Shaadi Karogi" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Mujhse Shaadi Karogi finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Mujhse Shaadi Karogi'

'Mujhse Shaadi Karogi' är klassad som 10, vilket indikerar att den är lämplig från 10 års ålder. Denna klassificering antyder att filmen kan innehålla milda våldscener eller korta inslag av grovt språk, men inget som skulle anses vara olämpligt för barn i denna åldersgrupp.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button