Phir Hera Pheri

2006 • 2 h 29 min KomediKriminal Indien

Film. Tre rika vänner som drivs av pengahunger försöker fördubbla sina förmögenheter – men hamnar i stället i skuld hos en hänsynslös gangster.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Phir Hera Pheri"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 12 april, 2023 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "Phir Hera Pheri" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Phir Hera Pheri finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Phir Hera Pheri'

'Phir Hera Pheri' har en TV-14-klassificering, vilket föreslår att den innehåller material som kan vara olämpligt för barn under 14 år. Detta inkluderar intensivt våld, suggestiva teman eller starkt språk, vilket kräver att föräldrar utövar omdöme.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button