Pulp Fiction

1994 • 2 h 35 min KriminalDramaIndependent USA

Film. Jules Winnfield och Vincent Vega är två torpeder som är på jakt efter en resväska som stulits från deras arbetsgivare, maffialedaren Marsellus Wallace. Butch Coolidge är en åldrande boxare som får betalt av Wallace för att förlora nästa match. Dessa människor har till synes inget samband, men deras liv vävs samma i en serie roliga, bisarra och omotiverade incidenter.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Pulp Fiction"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 15 juni, 2024 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Japan
  • Sydkorea
Expandera »
  • Japan Netflix Japan Premiär på Netflix: 1 februari, 2024 Ljud: English [Original], Japanese Undertexter: English, Japanese
  • Sydkorea Netflix Sydkorea Premiär på Netflix: 15 december, 2023 Ljud: English [Original], Japanese Undertexter: English, Korean

Trailer

Finns "Pulp Fiction" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Pulp Fiction finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Japan, där Pulp Fiction finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Pulp Fiction'

'Pulp Fiction' är klassad som lämplig för tittare från 16 år och uppåt. Detta indikerar närvaron av mognare teman, starkare språk eller mer intensivt våld. Den är avsedd för en mognare publik, med innehåll som kan vara utmanande för yngre tittare.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button