Recess: Taking the Fifth Grade

2003 • 1 h 1 min AnimeratKomediFamilj USA

Film. Fans of the Recess gang can follow along as the kids graduate from the fourth grade to the fifth, all while learning about friendship and growing up.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Recess: Taking the Fifth Grade"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Trailer

Finns "Recess: Taking the Fifth Grade" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Recess: Taking the Fifth Grade finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Recess: Taking the Fifth Grade'

'Recess: Taking the Fifth Grade' är klassad som G, vilket indikerar att den passar för en allmän publik. Denna klassificering betyder att filmen är lämplig för alla åldrar, utan innehåll som skulle kräva föräldraguidning.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button