Space Jam

1996 • 87 minuter AnimeratKomediFamilj USA

Film. Snurre Sprätt och hans kompisar lockar tillbaka Michael Jordan till basketplanen för att möta ett lag med hemska utomjordingar i en match där friheten står på spel.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Space Jam"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 januari, 2020 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Portugal
  • Spanien
  • Sydkorea
Expandera »
  • Portugal Netflix Portugal Premiär på Netflix: 15 juni, 2023 Ljud: English [Original], Portuguese, Portuguese (Portugal) Undertexter: English, Portuguese, Portuguese (Portugal)
  • Spanien Netflix Spanien Premiär på Netflix: 2 juli, 2023 Ljud: English [Original], Catalan, European Spanish, Spanish (Spain) Undertexter: English, European Spanish, Spanish (Spain)
  • Sydkorea Netflix Sydkorea Premiär på Netflix: 1 december, 2022

Regissör

Trailer

Finns "Space Jam" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Space Jam finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Spanien, där Space Jam finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Space Jam'

'Space Jam' är klassad som lämplig för alla åldrar, vilket innebär att den inte innehåller något material som föräldrar skulle anse olämpligt för barn. Den är perfekt för familjefilmskvällar, med innehåll som är tillgängligt och underhållande för tittare i alla åldrar.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button