Stora pengar

Blank Check 1994 • 1 h 33 min KomediFamilj USA

Film. 11-årige datafreaket Preston Waters behandlas hårdhänt av sina äldre bröder och får väldigt lite fickpengar av sina föräldrar. Han planerar att spara ihop en miljon dollar och köpa sig ett eget hus. Preston försöker öppna ett bankkonto med sina sparade 11 dollar, men får ett vänligt och bestämt nej av bankkamrer Shay. På väg från banken blir han påbackad av den f d fången Quigley som har besökt bankdirektör Biderman för att diskutera penningtvätt. Quigley är ivrig att bli av med Preston och ger honom hastigt en undertecknad in blanco-check för den trasiga cykeln. Preston faller för frestelsen att fylla i en miljon dollar och inkasserar pengarna på banken. Biderman tror att Preston är budbärare från Quigley, men får snart jaga Preston tillsammans med Quigley. Under tiden börjar Preston spendera pengarna med en påhittad Mr. Macintosh som hjälper honom köpa ett hus och hyra en limousine.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Stora pengar"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "Stora pengar" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Stora pengar finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Stora pengar'

'Stora pengar' är klassad som 10, vilket indikerar att den är lämplig från 10 års ålder. Denna klassificering antyder att filmen kan innehålla milda våldscener eller korta inslag av grovt språk, men inget som skulle anses vara olämpligt för barn i denna åldersgrupp.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button