Strays

Doggy Style 2023 • 1 h 33 min ÄventyrKomedi USA

Film. När Reggie, en naiv och obevekligt optimistisk borderterrier, blir dumpad på stadens ruskiga gator av sin lodis till ägare, Doug, är han övertygad om att hans älskade husse aldrig avsiktligt skulle överge honom. Men när han träffar den snacksaliga, konstant svärande bostonterriern Bug, en herrelös jycke som älskar sin frihet och tror att ägare är för förlorare, inser Reggie slutligen att han har varit i en toxisk relation och börjar se Doug som det hjärtlösa äckel han verkligen är. Fast beslutna att hämnas börjar Reggie, Bug och Bugs två polare Maggie, en smart australisk schäfer som har blivit åsidosatt efter att hennes ägare skaffade en valp, och Hunter, en nervös grand danois som stressas av sitt jobb som terapihund, att planera att ge sig ut på ett episkt äventyr för att hjälpa Reggie att hitta hem och se till att Doug får betala för det han har gjort genom att bita av den kroppsdel han älskar mest (ledtråd: det är inte hans fot).

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Strays"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Australien
  • Belgien
  • Sydkorea
Expandera »
  • Australien Netflix Australien Premiär på Netflix: 22 mars, 2024 Ljud: English [Original], English - Audio Description, French Undertexter: English, French
  • Belgien Netflix Belgien Premiär på Netflix: 14 februari, 2024 Ljud: English [Original], English - Audio Description, French Undertexter: Dutch, English, French
  • Sydkorea Netflix Sydkorea Premiär på Netflix: 18 maj, 2024 Ljud: English [Original], English - Audio Description Undertexter: English, Korean

Trailer

Finns "Strays" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Strays finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Australien, där Strays finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Strays'

'Strays' är klassad som lämplig för barn från 12 år och uppåt. Den kan innehålla milda våldsscener, korta inslag av grovt språk eller teman som kräver lite mer mognad.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button