The Massively Mixed-Up Middle School Mystery

2015 • 40 min KomediFamiljMystik

Film. After the school principal gets pranked, a curious crew of preteen super sleuths tests their detective skills to solve an underwater ruse.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "The Massively Mixed-Up Middle School Mystery"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 november, 2023 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Finns "The Massively Mixed-Up Middle School Mystery" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, The Massively Mixed-Up Middle School Mystery finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'The Massively Mixed-Up Middle School Mystery'

'The Massively Mixed-Up Middle School Mystery' är klassad som TV-Y, vilket indikerar att den är lämplig för alla barn. Denna klassificering betyder att innehållet är designat för en mycket ung publik, inklusive barn från 2-6 år, med teman som är pedagogiska och underhållande.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button