Traffik

2018 • 1 h 36 min KriminalThriller USA

Film. Ett pars helgresa blir allt annat än lugn när de får tag i en telefon med koppling till ett motorcykelgängs farliga hemligheter.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Traffik"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 januari, 2024 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Kanada Netflix Kanada Premiär på Netflix: 8 mars, 2024 Ljud: English [Original] Undertexter: English, French

Trailer

Finns "Traffik" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Traffik finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Kanada, där Traffik finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Traffik'

'Traffik' är klassad som 15, vilket indikerar att den endast är lämplig för tittare som är 15 år och äldre. Denna klassificering föreslår att filmen kan innehålla starkt innehåll som inte är lämpligt för yngre tittare, såsom starkt våld, grovt språk, sexuella scener eller droganvändning.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button