Så kommer du åt andra länders Netflixutbud med hjälp av ett VPN

Få tillgång till geoblockerat innehåll på Netflix med hjälp av ett VPN. Vi har provat en uppsjö tjänster och tipsar om de fem som fungerar bäst med Netflix just nu.

Author: Tomas Mazowski
Senast uppdaterad: 15 februari, 2024

I Sverige har vi bara tillgång till en bråkdel av Netflix globala utbud (över 15 000 titlar) och i många länder finns det filmer och serier som aldrig kommer att synas hos oss.

Hur ofta har man inte läst om någon spännande film, bara för att upptäcka att den enbart finns att se på Netflix i USA? Det här beror på något som kallas för geoblockering och det leder till att utbudet skiljer sig mycket åt beroende på vart i världen man befinner sig när man startar sin Netflix-app.

Det finns dock ett ganska enkelt sätt att få tillgång till allting som finns på Netflix. Om du använder dig av en VPN-tjänst kan du byta ditt land på Netflix och "låsa upp utbudet", för att på så sätt få tillgång till mångdubbelt många fler filmer och serier.

I den här artikeln går vi igenom steg för steg hur man gör, ger svar på vanliga frågor och tipsar om de VPN-tjänsterna som vi testat och sett fungerar bäst med Netflix just nu. Häng med.

Vilket VPN fungerar bäst med Netflix just nu?

Vi har provat de flesta VPN-tjänsterna och den som fungerar bäst med Netflix just nu är ExpressVPN. Här nedan kommer en kort sammanfattning över de VPN som vi rekommenderar om du vill låsa upp hela Netflix utbud.

Vad är geoblockering och varför är inte alla titlar tillgängliga överallt?

De flesta har nog stött på geoblockering i någon form utan att känna till termen. Man kanske har försökt se SVT Play på utlandsresan och fått meddelandet att innehållet enbart är tillgängligt hemma i Sverige, och att detta beror på licensiering och innehållsrättigheter.

Netflix jobbar på samma sätt. De köper loss rättigheterna för de filmer och serier de vill visa med specifikt tillstånd att enbart göra dem tillgängliga i ett eller flera länder. I varje marknad där Netflix finns måste de teckna separata avtal, vilket innebär att katalogerna ser annorlunda ut beroende på vart i världen man surfar ifrån. I Sverige har vi t.ex. väldigt många fler svenska filmer och serier än vad som finns om man tittar på Netflix från Turkiet eller USA - ganska logiskt egentligen.

Kan de köpa globala rättigheter för alla titlar? I teorin ja, men i praktiken skulle detta bli väldigt dyrt. De enda titlar som finns tillgängliga i alla länder är Netflix egna produktioner, där de själva äger rättigheterna, s.k. Netflix Originals.

Hur kommer ett VPN in i bilden?

Ett VPN är en app man installerar på sin dator, telefon eller surfplatta som gör det möjligt att göra en "virtuell resa" och byta det land ens Internettrafik ser ut att komma ifrån. Rent tekniskt funkar det tack vare att VPN-tjänsterna har servrar runt om i världen och att man med hjälp av appen styr trafiken som går från ens dator genom dessa servrar innan den når slutdestinationen.

I det här fallet är destinationen Netflix men det skulle lika gärna kunna vara någon annan streamingtjänst som SVT Play, Disney Plus eller HBO Max. Streamingtjänsten ser inte dig och din dator som avsändare, de ser VPN-servern och "luras" på så sätt att tro att du befinner dig i ett annat land.

Ett klick på kartan för att byta land.

Är du hemma i soffan i Sverige kan du alltså genom VPN-appen välja att byta land till t.ex. USA, surfa in på Netflix och då få ett helt annat, mycket större utbud.

VPN-tjänsterna som fungerar bäst med Netflix

Vilket av alla hundratals VPN som finns där ute ska man då välja? Svaret är inte så självklart. Det är inte alla tjänster som fungerar med Netflix nämligen och även många av företagen som påstår sig klara av att låsa upp utbudet blockeras idag av streamingjätten.

Vi har testat de flesta alternativen på marknaden och hittat fem tjänster som fungerar riktigt bra. Dessa bolag jobbar aktivt med att kringgå Netflix blockeringar och deras kundtjänst hjälper gärna till om man skulle ha problem med att komma igång.

Alla VPN i listan här nedan klarar av att låsa upp de största och viktigaste katalogerna. Det som skiljer dem åt är pris, hastighet, användarvänlighet och hur många länders Netflixkataloger de faktiskt ger oss tillgång till.

Värt att nämna är också att samtliga VPN i testet erbjuder minst 30 dagars prövotid eller öppet köp, så man kan prova riskfritt och få pengarna tillbaka om man inte tycker att tjänsten motsvarar ens förväntningar.

1. ExpressVPN: redaktionens val (hemsida)

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix enligt oss på Netflixguiden. Ett riktigt premiumalternativ som låser upp de flesta Netflixkatalogerna och som i princip alltid kan erbjuda en fungerande server. Pris från ca 70kr i månaden (för 12 månaders abonnemang).
Trustpilot 4.5 stars TrustScore 4,7 | 20,077 reviews

Låser upp Netflix i: Alla de viktiga Netflixländerna + de allra flesta mindre kataloger vi provade. ExpressVPN själva går inte ut med en officiell lista på vad som ska fungera.

Vi kan börja med att skriva att ExpressVPN inte är det billigaste VPN:et bland dem vi testar, men däremot är det den tjänsten som fungerar bäst för att låsa upp Netflix och andra streamingtjänster. Tecknar man ett månadsabonnemang är priset jämförbart med övriga tjänster: alla ligger runt dryga hundralappen, lite beroende på dollarkurs. Vid längre abonnemangstider hamnar deras mest prisvärda alternativ runt 70 kronor i månaden.

För de pengarna får man en riktigt bra VPN-tjänst som låser upp i princip alla streamingtjänster och som, mer eller mindre, alltid fungerar. Det sistnämnda kan vara värt att betona, för Netflix arbetar aktivt med att försöka blockera VPN-företagen från att komma åt deras innehåll. Det innebär att man ibland kommer starta Netflix med sitt VPN bara för att upptäcka att det ändå inte går att streama. ExpressVPN är den tjänst där detta har hänt minst antal gånger för oss, oavsett vilket lands katalog vi försökt komma åt. De gånger då det har hänt har det också funnits snabba lösningar med alternativa servrar (och länder) man kan använda för att komma runt blockeringen.

Mängden tillgängliga servrar (över 3 000 i 105 olika länder) är det som är den stora fördelen med ExpressVPN. Företaget går tyvärr inte ut med en lista över exakt vilka av dessa som ska fungera med Netflix men när vi provade fungerade det att låsa upp streamingtjänsten med de allra flesta. Jämfört med andra tjänster vi provat är det bara Surfshark och NordVPN som kommer i närheten av mängden upplåsta kataloger.

Appar finns för de flesta tänkbara olika typer av enheter och de funkar alla på samma sätt: ur en lista väljer man en server i landet man vill ansluta till, klickar på anslut, går till Netflix och börjar streama.

För enheter där man inte kan installera några appar (t.ex. vissa routers eller spelkonsoller) erbjuder de något som de kallar MediaStreamer DNS. Kort sagt är det en inställning man gör i sin router som låter en streama amerikanska Netflix (ej andra länder).

Ska man sammanfatta våra tankar så är dessa att ExpressVPN är VPN:et för dig som streamar mycket och vill ha tillgång till i princip allt som finns att se på Netflix. Det är inte billigast av tjänsterna vi provat, men det fungerar också mycket bättre och ger tillgång till flest Netflixkataloger, vilker är det som räknas i slutändan.

---

Pris: från knappt 70 kr per månad (se prisalternativ här; med vår länk får du 3 månader extra gratis när du tecknar ett årsabonnemang).
Prövotid (öppet köp): 30 dagar, pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom denna tid
Antal uppkopplade samtidigt: 5 enheter

2. Surfshark: ett bra budgetalternativ (hemsida)

Vid längre prenumerationstider är Surfshark den mest prisvärda VPN-tjänsten som fungerar med Netflix. Det låser det upp 30 länders Netflixkataloger och kan användas av flera personer samtidigt.
Trustpilot 4.5 stars TrustScore 4,5 | 19,961 reviews

Låser upp Netflix i: Australien, Brasilien, Frankrike, Hongkong, Indien, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Polen, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Turkiet, Tyskland, USA, Österrike

Surfshark är i våra ögon ett av de mest prisvärda alternativen och det vi hade valt om vi inte hade haft möjlighet att köra ExpressVPN.

Månadskostnaden om man väljer ett tvåårigt abonnemang är väldigt överkomlig, runt 20 kr, och för de pengarna får man tillgång till ca 30 länders Netflixkataloger. I praktiken innebär detta att Surfshark låser upp nästan allt som finns på Netflix globalt och av de testade VPN-tjänsterna är det bara ExpressVPN som ger tillgång till fler länders innehåll.

Den största skillnaden mot andra ännu billigare tjänster, är att Surfshark är mer fokuserat på streaming och inkluderar fler länder i Europa. Detta gör dem mer relevanta för oss som bor i Sverige då det antagligen är mer sannolikt att vi vill se något som finns på Netflix i Tyskland än på Netflix i Vietnam.

Appar och klienter finns till alla de mest populära plattformarna, inklusive browser extensions för Chrome, Firefox och Edge med vars hjälp man snabbt kan koppla upp sig mot VPN:t direkt från webbläsaren. Hastigheten är bra och räcker mer än väl för att kunna strömma i 4k, ladda ner filer eller vad man än vill göra.

Vill man använda tjänsten på en enhet där man inte kan installera VPN-appen, så gör man det enklast via en en lösning Surfshark kallar för Smart DNS. Det är en inställning man gör direkt via Surfsharks hemsida, som gör att man kan komma åt Netflix amerikanska utbud och andra blockerade tjänster.

En annan sak vi verkligen gillar är att man kan strömma på ett obegränsat antal skärmar samtidigt. Vill man dela tjänsten med sina familjemedlemmar eller vänner funkar detta alltså utmärkt.

---

Pris: från ca 20 kr per månad (se prisalternativ här). I samarbete med Surfshark kan vi just nu erbjuda två månader extra gratis om du klickar och tecknar prenumeration via länken nedan.
Prövotid (öppet köp): 30 dagar, pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom denna tid
Antal uppkopplade samtidigt: obegränsat antal samtidiga uppkopplingar

3. NordVPN (hemsida)

Ett välkänt företag med ett stabilt alternativ som lämpar sig bra om man streamar mindre länders lokala tjänster. Pris från ca 30 kronor i månaden.
Trustpilot 4.5 stars TrustScore 4,3 | 25,665 reviews

Låser upp Netflix i: Australien, Belgien, Brasilien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Hongkong, Israel, Italien, Japan, Kanada, Kroatien, Mexiko, Polen, Rumänien, Schweiz, Singapore, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjeckien, Tyskland, USA

NordVPN utgör någon sorts egen mellanklass här i testet. De nämns ofta i samma veva som ExpressVPN då de är ett av de största och mest välkända VPN-bolagen. De låser dock inte upp lika många kataloger som varken Surfshark eller ExpressVPN. Deras priser på längre abonnemang är något högre än de billigaste alternativen men märkbart lägre än det dyraste.

Här får man tillgång till en bra mix av Netflix-länder och de är en av få tjänster genom vilken man kan titta på t.ex. finska Netflix. Vill man få tillgång till det globala utbudet även på andra streamingtjänster har de väldigt många servrar att välja bland (fler än de mindre VPN-tjänsterna).

Hastigheterna är höga, apparna lätta att använda och deras support svarar snabbt.

Sammanfattningsvis upplever vi det som att NordVPN är ungefär lika pålitliga som Surfshark vid Netflixanvändande, men med något färre antal upplåsta kataloger, vilket gör att de inte hamnar lika högt på vår lista. De saknar även den svenska katalogen vilket är trist om man är utomlands och vill se något som bara finns hemma.

Tittar vi bortom Netflix har de för oss fungerat riktigt bra med andra länders lokala streamingtjänster. Ett konkret exempel har varit Formel 1 där NordVPN varit väldigt bra på att låsa upp ServusTV (Österrike).

---

Pris: från ca 30 kr per månad (se prisalternativ här).
Prövotid (öppet köp): 30 dagar, pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom denna tid
Antal uppkopplade samtidigt: 6 enheter

4. PrivateVPN (hemsida)

Svenskt bolag som tillhör de billigaste VPN-tjänsterna för Netflix. Låser upp 25 länders kataloger.
Trustpilot 5 stars TrustScore 4,9 | 2,593 reviews

Låser upp Netflix i:

Den första bubblaren, som kanske inte passar alla men ändå förtjänar en plats på listan. PrivateVPN är ett svenskt bolag som funnits sedan 2009. Deras kunder finns dock inte bara i Sverige utan de har sedan starten vuxit och blivit ganska stora även i resten av världen.

Prismässigt toppar de vår lista som den billigaste VPN-tjänsten som fungerar med Netflix, om än marginellt. De kostar lite mindre än Surfshark månadsvis samtidigt som de ger tillgång till ungefär samma mängd kataloger. En stor skillnad är dock att de europeiska katalogerna inte låses upp, vilket både Surfshark och ExpressVPN klarar av. Det är en stor nackdel om man vill se t.ex. tyska, franska eller italienska produktioner.

I testet fungerade Netflix utan problem, vi streamade med högsta upplösningen utan något hackande, och hastighetsmässigt märkte vi vid övrig surf knappt någon skillnad mot att köra utan VPN.

För oss är ExpressVPN eller Surfshark ett bättre val med tanke på att de ger tillgång till ett större utbud Netflixkataloger men vi tycker ändå att PrivateVPN är ett intressant alternativ då priset är så attraktivt.

---

Pris: från ca 20 kr per månad (se prisalternativ här).
Prövotid (öppet köp): 30 dagar, pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom denna tid
Antal uppkopplade samtidigt: 6 enheter

5. CyberGhost (hemsida)

Ett bra budgetalternativ med en väldigt användarvänlig app. Låser enbart upp de sex största Netflixkatalogerna.
Trustpilot 4.5 stars TrustScore 4,3 | 17,443 reviews

Låser upp Netflix i: Brasilien, Danmark, Frankrike, Indien, Italien, Singapore, Storbritannien, Sverige, Turkiet, Tyskland, USA

CyberGhost är den andra av testets bubblare då de är den billigaste tjänsten om man väljer ett längre abonnemang, samtidigt som de tyvärr inte ger tillgång till lika många länders Netflixkataloger som övriga tjänster i det här testet. De kataloger man får är dock de viktigaste länderna med det största och mest relevanta utbudet så med tanke på det låga priset får man mycket för pengarna.

En annan anledning till att vi har valt att ha med CyberGhost är för att deras app har en smidig flik kallad "For Streaming" där de listar servrarna man ska koppla upp sig på för att få tillgång till olika streamingtjänster. Där syns inte bara servrarna för Netflix utan även andra länders lokala tjänster och det är faktiskt en riktigt bra funktion vi önskar att andra VPN kunde titta på och ta efter.

Deras fokus ligger annars på hög anonymitet och de riktar sig därför till dem som laddar ner, både legalt och illegalt. De sparar inga loggar över det man gör under tiden man är uppkopplad och lämnar inte heller ut någon information om myndigheter skulle fråga.

Ett sista plus är att de har 45 dagars prövotid, så man har lite längre tid på sig att utvärdera.

---

Pris: från ca 20 kr per månad (se prisalternativ här).
Prövotid (öppet köp): 45 dagar, pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom denna tid
Antal uppkopplade samtidigt: 7 enheter

Finns det gratis VPN-tjänster som fungerar med Netflix?

Det finns VPN-tjänster som är gratis men tyvärr fungerar dessa oftast inte med Netflix. Anledningen är att Netflix inte vill att man ska titta på andra länders utbud och därmed är väldigt duktiga på att blockera VPN-företagens servrar. Det leder till någon sorts katt- och råttalek där VPN-företagen startar upp nya servrar, som Netflix upptäcker efter ett tag, VPN-företagen startar nya servrar, och så går det runt. Att ha dessa maskiner igång kostar pengar och därför måste företagen som vill kunna tillhandahålla en pålitlig tjänst ta betalt.

"Vi har problem att ansluta till Netflix. Försök igen senare eller prova en annan nätverksanslutning"

Tillfälligt avbrott. Det här meddelandet känns nog igen av alla de som provat att komma åt Netflix med en blockad VPN-tjänst.

Lyckligtvis är kostnaden för oss som slutkund inte särskilt hög. Ett VPN som fungerar med Netflix kostar från ungefär en tjuga i månaden om man tecknar sig för ett längre abonnemang (se t.ex. Surfshark VPN; extern länk). I gengäld mer än dubblar man utbudet på sitt Netflixkonto och som bonus får man också att VPN:et går att använda med andra streamingtjänster som HBO, Viaplay, Disney Plus, SVT Play, Hulu, BBC osv.

Bra att känna till när man använder ett VPN med Netflix

Ovanstående borde ge en bra bild av skillnaderna mellan de mest populära och pålitliga VPN-tjänsterna som fungerar med Netflix. Det finns dock ett par saker man bör känna till så att man inte blir besviken när man väl registrerat sig: 

 • Ingen av VPN-tjänsterna som finns på marknaden ger oss tillgång till hela Netflix globala katalog på en och samma gång. Gemensamt för alla är dock att de låser upp de mest populära länderna med bäst utbud (USA, Storbritannien, Japan, Tyskland osv) och därför ger oss tillgång till det vi faktiskt vill se. Av tjänsterna vi provat är det ExpressVPN som låst upp flest kataloger.
 • Inte allt man vill se kommer finnas tillgängligt med svenska undertexter. Många titlar på japanska Netflix är inte översatta. Att kunna byta ljudspråk till svenska på t.ex. barnfilmer kan man inte heller alltid förvänta sig, tyvärr.
 • Iom att Netflix jobbar hårt med att motverka VPN-tjänsterna kan det ibland bli så att servern man försöker koppla upp sig med för stunden är blockerad. Det är nästan något man får räkna med kommer hända då och då. I det läget ska man inte vara blyg för att ta kontakt med VPN-tjänstens kundtjänst och få hjälp med att hitta en annan server som de vet fungerar, det finns nästan alltid alternativ. Vi har även skrivit en längre artikel med fler tips om vad man kan göra om ens VPN inte fungerar med Netflix.

Sammanfattningsvis...

Självklart vore det enklast om Netflix gjorde alla filmer och serier tillgängliga överallt, men tyvärr ser det inte ut så idag. Just nu är det bästa sättet att få ut mer av sitt Netflixabonnemang att använda sig av en VPN-tjänst. Man får på lagligt vis tillgång till mångdubbelt fler titlar till en väldigt låg kostnad. Helt klart värt investeringen, enligt oss.

Är du osäker på om ett VPN är rätt för dig? Testa! Det går alltid att prova under 30 dagar för att se vad som passar en bäst och få pengarna tillbaka om man ångrar sig eller vill byta.

Prova ExpressVPN » 30 dagars öppet köp.

Hur du kan prova ett VPN för Netflix gratis i 30 dagar

Vi hoppas att du fått lite mer insyn i hur enkelt det är att för väldigt små pengar rejält öka mängden filmer och serier man kan se med sitt nuvarande Netflixabonnemang.

Om du fortfarande känner dig osäker rekommenderar vi helt enkelt att du provar, det går att göra både risk- och kostnadsfritt. Alla VPN vi skrivit om i den här artikeln erbjuder minst 30 dagars öppet köp - testa och kommer du under den tiden fram till att det inte är något för dig, ta kontakt med kundtjänst och säg upp abonnemanget så får du alla pengarna tillbaka.

Klicka här för att prova testets vinnare ExpressVPN i 30 dagar

Klicka här för att prova Surfshark i 30 dagar

Klicka här för att prova NordVPN i 30 dagar

Klicka här för att prova PrivateVPN i 30 dagar

Klicka här för att prova CyberGhost i 45 dagar

---

Prislista, VPN-tjänsterna i testet

Vanliga frågor och svar om VPN-tjänster och Netflix

 • Vilken VPN-tjänst funkar bäst med Netflix?

  De allra flesta VPN-tjänster blockeras av Netflix och fungerar tyvärr inte alls. Vi har dock testat ett antal VPN som klarar av att låsa upp Netflix och den tjänst som fungerat bäst för oss, och i testet får utmärkelsen Redaktionens val, är ExpressVPN.

  Prova ExpressVPN » Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd.
 • Är det tillåtet att använda ett VPN med Netflix?

  Ja, det är tillåtet att använda ett VPN med Netflix och de kommer inte att stänga av ditt konto. Däremot kommer utbudet att vara begränsat till enbart filmer och serier som Netflix har globala rättigheter att visa. En del VPN-tjänster klarar att komma runt även denna begränsning.
 • Kan jag använda ett VPN även för andra streamingtjänster, SVT Play eller för att se på svenska Netflix när jag är utomlands?

  Absolut. VPN tjänsterna som vi testat ovan ger dig tillgång även till andra streamingtjänsters låsta utbud, samt många lokala streamingtjänster som du inte skulle kunna titta på annars. Ett par exempel är BBC iPlayer i Storbritannien, Hulu i USA eller varför inte Servus TV i Österrike.

  För att se på svensk TV eller Netflix när du är utomlands rekommenderar vi ExpressVPN eller Surfshark, då dessa två är de enda som klarar av att låsa upp den svenska katalogen.
 • Vad ska jag göra om min VPN-tjänst inte fungerar med Netflix?

  Det händer ibland att Netflix pejlat in VPN-tjänstens servrar och blockerat dem. Detta kommer att hända ibland och är tyvärr något man får räkna med. Man kopplar upp sig och ser att utbudet antingen är precis samma som i Sverige eller begränsat till enbart Netflix Originals. Det man kan göra då är följande:
  • Byt till en annan server i samma land. Ofta finns det flera alternativ och byter man är chansen stor att nästa server i listan inte är blockerad. T.ex. har ExpressVPN ett tiotal olika servrar i USA som man kan surfa genom.
  • Se om filmen eller serien är tillgänglig i något annat land. På Netflixguiden visar vi på varje film- och seriesida flaggor för länderna där titeln är tillgänglig. Är alla servrar i Tyskland för stunden blockerade? Filmen kanske finns i Frankrike och kan ses genom en server där.
  • Testa att se på Netflix via din browser istället för via appen, eller tvärtom. Browser och app använder nämligen inte samma teknik för att visa filmerna, så det finns en chans att det funkar via browser även om appen säger att det inte går.
  • Ta kontakt med kundtjänst på VPN-tjänsten, det finns ofta lite mer avancerade inställningar man kan göra i VPN:et som gör det enklare att komma runt blockeringar.
  • Om inget annat fungerar: byt till en annan VPN-tjänst. De flesta VPN blockeras tyvärr helt av Netflix, och är det så att man använder ett av dessa är ens enda alternativ att byta.
 • Varför skiljer sig Netflix utbud mellan olika länder?

  Kort sagt handlar det om upphovsrätt och licensiering. Netflix måste betala för "sändningsrätten" för varje titel och det skulle inte löna sig för dem att ha hela katalogen tillgänglig i alla länder. Utbudet mellan länderna skiljer sig därför ganska kraftigt åt, speciellt om man tittar på lokala produktioner.
 • Vilket land har det största utbudet filmer och serier?

  Fram till inte så längesedan var det alltid tittarna i USA som hade det största utbudet, men numera har andra länders kataloger vuxit och tagit över förstaplatsen. Tittar vi i vår databas ser vi att Tjeckien faktiskt har det största antalet tillgängliga filmer (drygt 6 300) och att Sverige hamnar på plats fyra (med ca 4 700).

  När det gäller serier toppar Singapore listan (2 760 serier), tätt följt av Indien (2 610) och Storbritannien (2 566). Sverige ligger i botten med "bara" ca 2 300 serier att se på.
 • Är det olagligt att använda ett VPN?

  Nej, det enda en VPN-tjänst gör är att vara en mellanhand mellan trafiken som går från din dator till Internettjänsten du vill använda (som Netflix). Det står var och en fritt att använda sig av ett VPN, många arbetsplatser har dem t.ex. för att låta sina anställda jobba hemifrån, och det finns ingen lag som säger att man inte får gå runt blockeringar av den typen som Netflix använder.
🔓 Maxa din Netflix-prenumeration

Prova ExpressVPN idag

 • Obegränsad tillgång till de största Netflix-biblioteken.
 • Fungerar med alla stora streamingtjänster: Prime Video, HBO/Max, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, ESPN och många fler.
 • Öppet köp i 30 dagar. Inte nöjd efter prövotiden? Få dina pengar tillbaka.
Just nu får du 49% rabatt + 3 extra månader gratis! Läs mer om ExpressVPN Nej tack
Stäng
Close button