Svårt att hitta något bra på Netflix?

Varje dag lägger Netflix till nya filmer och serier i sitt utbud, samtidigt som de rensar ut innehåll de inte längre har rätt att visa. Utbudet innehåller flera tusen titlar och det är inte lätt att hitta något sevärt genom att bara använda deras egna appar eller hemsida.

Med Netflixguiden vill vi göra det enklare att upptäcka det som är bäst och mest sevärt på Netflix i Sverige. Lösningen heter bättre filtrering med en logisk sorteringsordning, automatisk inhämtning av betyg från IMDb, trailers och personliga tips.

Förhoppningen och tanken är att vi ska kunna hjälpa dig att hitta godbitarna snabbare så att du kan ägna mer tid åt att titta än åt att leta.

Förutom Netflixguiden bygger vi även andra tjänster på nätet som gör livet enklare. Se t.ex. vår guide till hotell med vattenparker, hotell med egna tennisbanor, eller varför inte guiden till hotell med takpooler.

Annat vi byggt som gör livet enklare för dig som är ung och intresserad av att resa till USA är en guide till hotell som accepterar ungdomar under 21. Oavsett vilken stad du väljer, t.ex. New York, Las Vegas, Oklahoma City, Miami eller St.Louis, så får du upp en lång lista med hotell som välkomnar ungdomar.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail till [email protected] så återkommer vi så snart vi kan.

The Movie DB

This product uses the TMDb API but is not endorsed or certified by TMDb.

Stäng
Close button