Barnmorskan i East End

Call the Midwife 2012 DramaHistoria

Serie. I denna dramaserie, baserad på Jennifer Worths memoarer, får vi följa en nyutexaminerad barnmorska i 1950-talets London.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Barnmorskan i East End"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 10 januari, 2021 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • USA Netflix USA Premiär på Netflix: 14 april, 2015 Säsonger: S1(6), S2(9), S3(9), S4(9), S5(12), S6(9), S7(8), S8(10), S9(11), S10(8), S11(9), S12(9) Ljud: English [Original], English - Audio Description Undertexter: English

Trailer

Finns "Barnmorskan i East End" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Barnmorskan i East End finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. USA, där Barnmorskan i East End finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Barnmorskan i East End'

'Barnmorskan i East End' är klassad som lämplig endast för vuxna, vilket innebär att den kan innehålla explicit innehåll som starkt våld, sexuellt innehåll eller grovt språk som inte är lämpligt för personer under 18 år.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button