Bodyguard

2011 • 2 h 10 min ActionÄventyrKomediKriminalMusikRomantik Indien

Film. Den rika Divya retar sig på sin livvakt och hittar på en hemlig beundrare för att distrahera honom. Men hennes pappa tror att det är livvakten som är hennes älskare.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Bodyguard"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 20 november, 2022 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Regissör

Finns "Bodyguard" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Bodyguard finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Bodyguard'

'Bodyguard' är klassad som lämplig för barn från 12 år och uppåt. Den kan innehålla milda våldsscener, korta inslag av grovt språk eller teman som kräver lite mer mognad.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button