Death Race 2

2010 • 1 h 38 min ActionÄventyrSci-fiThriller Sydafrika, Tyskland

Film. När ett bankrån går snett skickas en flyktbilsförare till ett privat fängelse, där han måste delta i en dödlig tävling för att vinna sin frihet.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Death Race 2"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 17 augusti, 2023 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Trailer

Finns "Death Race 2" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Death Race 2 finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Death Race 2'

'Death Race 2' är klassad som lämplig för tittare från 16 år och uppåt. Detta indikerar närvaron av mognare teman, starkare språk eller mer intensivt våld. Den är avsedd för en mognare publik, med innehåll som kan vara utmanande för yngre tittare.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button