Digging for Fire

2015 • 1 h 23 min KomediDrama

Film. Tim och Lee upptäcker ett ben och en rostig pistol i trädgården. Tim tycker att mysteriet är spännande, medan Lee vill att han slutar gräva i det och istället tar itu med skatteärenden, vilket gör att de båda skickas ut på separata äventyr.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Digging for Fire"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Australien
  • Belgien
  • Nederländerna
Expandera »
  • Australien Netflix Australien Premiär på Netflix: 1 januari, 2024 Ljud: English [Original], Turkish Undertexter: Arabic, English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Vietnamese
  • Belgien Netflix Belgien Premiär på Netflix: 1 december, 2023 Ljud: English [Original] Undertexter: Dutch, English
  • Nederländerna Netflix Nederländerna Premiär på Netflix: 15 augusti, 2023 Ljud: English [Original], Turkish Undertexter: Arabic, Dutch, English, Indonesian, Turkish

Trailer

Finns "Digging for Fire" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Digging for Fire finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Australien, där Digging for Fire finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Digging for Fire'

'Digging for Fire' är klassad som lämplig för barn från 12 år och uppåt. Den kan innehålla milda våldsscener, korta inslag av grovt språk eller teman som kräver lite mer mognad.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button