Mile 22

2018 • 1 h 34 min Äventyr USA

Film. En topphemlig CIA-enhet leder en värdefull underrättelsekälla till trygghet samtidigt som fienden är dem tätt i hälarna.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Mile 22"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 januari, 2024 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Sydkorea
  • Thailand
Expandera »
  • Sydkorea Netflix Sydkorea Premiär på Netflix: 2 december, 2022 Ljud: English [Original] Undertexter: Korean
  • Thailand Netflix Thailand Premiär på Netflix: 13 september, 2022

Trailer

Finns "Mile 22" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Mile 22 finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Sydkorea, där Mile 22 finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Mile 22'

'Mile 22' är klassad som lämplig endast för vuxna, vilket innebär att den kan innehålla explicit innehåll som starkt våld, sexuellt innehåll eller grovt språk som inte är lämpligt för personer under 18 år.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button