New Year's Eve

2011 • 117 minuter KomediRomantik

Film. En grupp New York-bors öden sammanstrålar på nyårsafton i den här stjärnspäckade romantiska komedin.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "New Year's Eve"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 december, 2021 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Sydkorea
  • Thailand
  • Tyskland
Expandera »
  • Sydkorea Netflix Sydkorea Premiär på Netflix: 10 januari, 2023
  • Thailand Netflix Thailand Premiär på Netflix: 30 december, 2022
  • Tyskland Netflix Tyskland Premiär på Netflix: 22 mars, 2024 Ljud: English [Original], German Undertexter: English, German

Trailer

Finns "New Year's Eve" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, New Year's Eve finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Tyskland, där New Year's Eve finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'New Year's Eve'

'New Year's Eve' är klassad som PG-13, vilket indikerar att viss material kan vara olämpligt för barn under 13. Denna klassificering antyder närvaron av innehåll såsom korta inslag av grovt språk, suggestiva scener eller våld, men inte av en sådan natur att en R-klassificering krävs.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button