Saawariya

2007 • 2 h 17 min MusikRomantik Indien
10-12PG

Film. När den frigjorde konstnären Raj kommer till en förtrollad by faller han för den vackra men mystiska Sakina. Deras historia blir en tidlös berättelse om förbjuden kärlek.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Saawariya"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 1 november, 2022 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
Finns ej på Netflix i andra länder

Trailer

Finns "Saawariya" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Saawariya finns inte på Netflix just nu, men visste du att du kan byta ditt land på Netflix och få tillgång till tusentals andra intressanta filmer och serier? Läs vår guide till hur du får ut mer ur ditt Netflixabonnemang med hjälp av de bästa VPN-tjänsterna för Netflix:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Saawariya'

'Saawariya' är klassad som 10-12PG, vilket indikerar att den är lämplig för barn från 10 år och uppåt, men föräldraguidning rekommenderas för barn under 12. Denna klassificering antyder att filmen kan innehålla scener som är något mognare till sin natur, eventuellt inklusive mild våld, suggestiva teman eller ovanligt grovt språk som föräldrar kan vilja övervaka.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button