Fariña

2018 KriminalDramaMiniserier

Serie. I spanska Galicien sadlar en ung fiskare om och blir en välbetald kokainsmugglare genom att ge de latinamerikanska leverantörerna en inkörsport till Europa.

Lås upp med VPN

Var kan man streama "Fariña"?

På Netflix i Sverige

Netflix logo
Flag: Sverige Netflix Sverige Den här titeln är inte tillgänglig på Netflix i Sverige Borttagen från Netflix: 4 augusti, 2022 Finns inte i ditt land? Läs om hur du kan låsa upp Netflix internationella utbud.

På Netflix i andra länder

Netflix logo
  • Spanien Netflix Spanien Premiär på Netflix: 19 augusti, 2020 Säsonger: S1(10) Ljud: Spanish (Spain) [Original], European Spanish [Original], Brazilian Portuguese, English, European Spanish - Audio Description, Polish, Spanish (Spain) - Audio Description Undertexter: English, European Spanish, Simplified Chinese, Spanish, Spanish (Spain), Traditional Chinese

Finns "Fariña" på Netflix i Sverige?

Tyvärr, Fariña finns inte på svenska Netflix just nu. Den finns däremot i andra länders Netflixutbud och kan streamas med hjälp av en VPN-tjänst. Läs vår guide till hur du enkelt byter ditt land på Netflix till t.ex. Spanien, där Fariña finns tillgänglig:

Lås upp Netflix i andra länder

Åldersgräns 'Fariña'

'Fariña' är klassad som 15, vilket indikerar att den endast är lämplig för tittare som är 15 år och äldre. Denna klassificering föreslår att filmen kan innehålla starkt innehåll som inte är lämpligt för yngre tittare, såsom starkt våld, grovt språk, sexuella scener eller droganvändning.

Lås upp andra länders Netflixutbud
Det finns över 15 000 titlar i Netflix globala utbud men bara en bråkdel av dessa är synliga för oss som bor i Sverige. Läs vår guide till hur du låser upp utbudet med de bästa VPN-tjänsterna för Netflix.

Lås upp Netflix i andra länder
Stäng
Close button